Totaal aantal GPStroutes
GPStracks Motor- Fiets- Mountainbike- Skeeler- Wandel & Kanoroutes
Totaal aantal GPStroutes
6114 GPS routes
   
Waypoint, Navigatie & Communicatie

rss feed

rss feed

Uitleg over Rss

Add to Google

 

:: Lange Afstand Fietsroute ::
 
 
Naam v/d route: Santiago de Compostela
Startplaats: Vessem
Afstand: 2380 km
Geplaatst op: 16-11-2005
Start Coördinaat: N 51.417057   -   E 5.290450
Racefiets? Deze route is geschikt om te rijden met de racefiets
 St. Jacobshoeve De route start bij de St. Jacobshoeve in Vessem. Daar is ook het pelgrimspaspoort en de Jacobsschelp te koop.
Het Pelgrimspaspoort is nodig om in de Spaanse refugio's te overnachten en ook om in Santiago de Compostela het Compostolaat te verkrijgen.
De route, zoals ik samen met mijn vrouw heb gefietst is globaal op de kaart afgebeeld.
We fietsen vrij direct naar Viersel in Belgie en pikken daar de route op zoals beschreven in deel 1 van de St.Jacobs fietsroute (Clemens Sweerman, uitgeverij Pirola).

De route gaat verder via Gerardsbergen en Doornik en komt bij Cambrai de grens met Frankrijk over. Wij hebben gekozen om westenlijk langs Parijs te gaan via Compiegne, Chartres en Tours. Daar begint deel 2 van de St.Jacobs fietsroute. We kiezen voor het traject Chatellerault, Poitiers, Angouleme, Cadillac, Dax, Peyrehorade en eindigen deel 2 in St.Jean-Pied-de-Port. Hier start deel 3 en gaan de Pyreneeen over via de Roelandpas (pas van Ibaneta).

De Pyreneeen

De foto geeft een indruk van het landschap. We komen Spanje in bij Valcarlos en even verder na de Roelandpas in Roncevalles. We zitten op het Navarese traject dat veelal door wandelaars wordt genomen en dat bij Puente la Reina op de hoofdroute komt (Camina de Santiago, ook wel de Camino Frances genaamd).

Het gaat verder via onder meer Pamplona, Logrono, Burgos, Leon en Astorga. Het gedeelte tussen Burgos en Astorga is betrekkelijk vlak, maar dan komen we Galicie binnen via een tweetal passen. Te beginnen met de Cruz de Ferro en vervolgens de Cebreiro gevolgd door de Alto de Pojo.

De kathedraal

We spreken over kilometerslange klimmen van 10% tot 12%. Het eindpunt is Santiago de Compostela.
Onze route gaat eerst naar het Pelgrimsoffice in het centrum van de stad om het Compostolaat op te halen en om de kathedraal te bewonderen.
Vervolgens fietsen we door naar de camping, As Cancelas genaamd.
De route, zoals wij hebben gefietst, is ongeveer 2380km lang. De track laat wat minder zien (2247km), maar je moet soms wat omfietsen om te kunnen overnachten, te eten etc.

Nog een paar woorden als naschrift:
Bedenk wel dat het een lange en geen eenvoudige tocht is. Vooral in Spanje is het klimmen geblazen. Wat fietsconditie opbouwen voor dat er aan deze tocht wordt begonnen, is zeer aan te raden.
Zoals reeds vermeld maak ik gebruik van deel 1, deel 2 en deel 3 van de St.Jacobsfietsroute van Clemens Sweerman. De boekjes zijn uitgegeven door Pirola. Ze geven een schat aan achtergrondinformatie en beschrijven een heel aantal alternatieve routes.
Voor een gedetailleerde beschrijving verwijs ik dan ook naar deze boekjes.
De track geeft alleen maar mijn keuze weer, maar er zijn meer keuzes mogelijk. Kortom, het is absoluut aan te raden de boekjes aan te schaffen, ze zijn van onschatbare waarde en laten u deze tocht veel intenser beleven. Ondertussen ben ik erg blij geweest met de track die ik thuis voorbereid had. Ik ben niet een keer fout gefietst, maar ik heb me wel georienteerd op wat er onderweg allemaal te zien te beleven valt. En dat is heel veel.

Als GPS gebruik ik een Garmin GPSMAP60CS. Deze heeft een kaartgeheugen van 56MB, en dat is genoeg om alle detailkaarten (City Select Europa v7) in te laden, zij het zonder autorouting informatie. Mijn GPS is ingesteld om te navigeren 'Niet volgens wegen'. Natuurlijk is ook een andere GPS te gebruiken, zolang hij maar tenminste 5000 trackpunten kan laden.
Het hele traject is onderverdeeld in 20 trackgedeeltes.

Deze GPSroute is u aangeboden door:     Henk van Hout
 
 
Aantal reacties op Santiago de Compostela : [34]  
 
25-11-2005 Terie Leijs
Leuk om een pelgrimsroute als GPS track terug te zien. Als trouw lid van het Nederlands pelgrimsgenootschap ben ik dit nog niet eerder tegengekomen. Ik hoop dat dit ook binnen het Genootschap doorbreekt. Misschien zou je een keer hierover iets kunnen schrijven in De Jacobsstaf ??? Nu zijn de grote routes meestal wel goed beschreven.
Misschien kan iemand mij op weg helpen. Ik ga in 2007 lopen van Tavira (Portugal,Algarve) een oude pelgrimsroute lopen richting zuid-noord.
Er zijn geen beschrijvingen en het kaartmateriaal is verouderd en grof. Ik hoop dat GPS mij kan redden van al teveel verdwalen. Wie heeft goede tips???? (moet nog een GPS aanschaffen)
Vast Bedankt, Terie
 
 
27-11-2005 j.mollen
omdat ik zelf ook in 2007 naar santiago wil rijden met een hand-bike, zou ik graag in contact komen met de aanbieder van deze route Henk van Hout, als hij dit leest neem a.u.b even contact met mij op.
een en ander over mij en mijn trip naar santiago ku je vinden op mijn web-site www.handbiketocht.nl
 
 
29-6-2006 J Schulenburg
De route naar Santiago de Compostela werkt perfect
en geeft een goed en duidelijk beeld.
Wij hebben de route gereden van Haarlem naar Saint Jean Piedt de Port.
De GPS route bijgewerkt van Haarlem naar Breda, de oorspronkelijke route opgepikt bij het Pulderbos.
De eerste track heb ik eerst bijgewerkt van Breda naar Pulderbos en omgezet in route delen en deze in mijn GPS geladen. Garmin GPSMAP76CSx (1Gb).
Wij hebben genoten van de Route en de GPS loodste ons door Frankrijk.
Boekjes blijven nodig op moeilijke kritieke punten en als goede Informatie bron.
Volgend jaar rijden we het laatste stuk van Sain Jean Piedt de Port naar Santiago.

Bedankt de GPS heeft ons geweldig geholpen

Jan en Marry Schulenburg
 
 
25-12-2006 Wim Groen
Hallo Henk,
Ik heb met belangstelling je site bekeken.
Ik ben zelf van plan om eind mei 2007 vanuit Diemen naar Santiago te fietsen.
Ik ben een beetje een GPS friek (60CSx!) en was al een tijdje op zoek naar een GPS track voor deze tocht.
Het is dezelfde route welke ik ook wil fietsen.
Ik zal hem zeker in mijn GSP laden, bedankt!
Vr. gr. Wim Groen
 
 
21-2-2007 Wim Groen
Goede dag,
Ik heb de Santiago GPS route gedownload maar kan hem niet openen ook niet met Garmin Mapsource.
Wie kan mij even op weg helpen.

Bij voorbaat mijn hartelijke dank.

Vr. gr. Wim Groen
 
 
23-2-2007 hhout
Wim,

De download komt als een .zip bestand. Dat moet je eerst ontzippen. Het zip bestand bevat een gpx bestand en dat kun je zonder problemen in Mapsource openen.
Ik heb de route zojuist voor proef gedownload en bij mij werkt het gewoon. Ik gebruik Mapsource versie 6.5

Succes,

Henk van Hout
 
 
25-2-2007 Wim Groen
Henk,
Bedankt voor de tip!
Heb WinZip gedownload en kreeg de .gpx file.

Is het ook mogelijk om met deze .gpx files naar Google Earth te gaan en de route daar te volgen.
Ik heb wat gerommeld maar het is me nog niet gelukt.

Vr. gr. Wim Groen.
 
 
25-2-2007 hhout
Wim,

Ja, dat kan als volgt:

- je start google earth op
- in de menubalk links zie je file staan
- daar klik je op en er komt een menu. Kies dan open
- je krijgt dan weer een menu waarin je een file name moet kiezen. Voordat je de .gpx file kunt kiezen moet je in het veld -files of type- kiezen voor GPS
- je kunt dan de gpx route naar Santiago de Compostela kiezen

Dat is alles.

Een veel simpelere methode is om naar GPS-tracks te surfen en vervolgens naar de route van jouw keuze te gaan. Onderaan elke route vind je een knop Google Earth. Als je daarop drukt, dan laadt Google Earth automatisch met de route van jouw keuze.

Succes,

Henk van Hout
 
 
4-6-2007 Scholte_m
Hallo,

Ik vind op deze site de route van Vessem naar Santiago en ook het deel van Haarlem naar Breda, maar het deel tussen Breda en Vessem kan ik niet vinden. weet iemand of die ergens te vinden is?

Marcel.
 
 
21-6-2007 Frans van Nieuwland
Ik heb van 2 t/m 29 mei de Camino gedaan. Hierbij heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de hier gepresenteerde route. Op een paar kleine puntjes na was er goed met deze tracks te rijden. Vooral rond de aanleg van de nieuwe A12/N111 bij Puenta la Reina is het extra opletten.
Wel wil ik iedereen aanraden om naast de tracks op de GPS toch altijd de onderliggende boekwerkjes van Clemens Sweerman mee te nemen (net zoals je altijd een kaart en kompas bij je moet hebben en niet alleen op de techniek moet vertrouwen).

De maker van deze GPS-route alle dank en compliment, het was voor mij een zeer waardvolle aanvulling om de Camino op mijn manier te kunnen beleven.
 
 
11-7-2007 frits weber
Hallo allemaal eind deze maand (juli 2007) ga ik het pad fietsen, heb de route geladen en heb nu 20 track,s ik neem aan dat ik van track 1 vervolg tot track 20 ,mijn vraag zijn er obstakels waar ik op moet letten,is er onderweg iets wat me doet verbazen kortom ,alle tips zijn welkom,als eerste alle dank voor henk van hout voor het laden van de route,
met groeten frits weber
 
 
12-1-2008 Wim Groen
Hallo Henk,
Begin dit jaar heb ik al eens via deze website contact met je gehad i.v.b. het downloaden met je GPS tracks.
Ik heb inmiddels mijn toer gemaakt vanuit Amsterdam naar Santiago van 14 mei t/m 13 juni 2007.
Ik wilde de GPS (GPSmap 60CSx) als een back-up gebruiken en gewoon de bekende “St. Jacobs” boekjes volgen.
Ik noord Frankrijk echter ben ik een paar keer echt goed de weg kwijt geraakt (tja je kunt kaart lezen of niet). Maar geen nood even de GPS raadplegen om te kijken waar je bent t.o.v “jou” route en er dan gewoon via via weer naar toe fietsen en de draad daar weer oppikken.
Mijn probleem met het kaartlezen was dat ik steeds weer mijn leesbrilletje op en af moest zetten en dat ging me een beetje vervelen. (Had ik maar een dubbelfocus bril moeten aanschaffen).
Met de GPS ging het rijden echter zo relaxed dat ik hem maar permanent op mijn stuurtas heb vastgezet.
Zo gaandeweg over de vele heuvels heb ik toen beslolen om je een boekenbon te geven voor de moeite die jij hebt genomen om de dit alles op internet te zetten en zo mijn fietstocht een stuk relaxter hebt gemaakt.

Nogmaals bedankt.

Henk, ik neem aan dat jij mijn emailadres als originator kunt zien. Laat mee even wat horen.

Met vriendelijke groeten,
Wim Groen.
 
 
16-1-2008 hhout
Wim,

Ik neem aan dat je Santiago de Compostela gehaald hebt. Proficiat, het is voorwaar geen eenvoudige tocht. Ik vind het een eer dat je mijn GPS route hebt gebruikt. Dat is op zich al beloning genoeg.
Ik ben geen beheerder van deze site, dus ik kan je emailadres niet zien.
 
 
17-1-2008 Wim Groen
Hoi Henk,
Ik heb Santiago gehaald. Prachtige tocht.
Mijn mail adres wgroen00@xs4all.nl
Als je jou huisadres mailt stuur ik een kleinigheid, dat had ik me plechtig voorgenomen en beloofd is beloofd (beter laat dan nooit)

Vriendelijke groeten,
Wim Groen
 
 
25-1-2008 HP
Hallo,
Ik ben in volle voorbereiding voor de tocht naar Compostela. Kan me iemand vertellen wat de ideale instellingen zijn voor een GPS Etrex Legend die gebruik maakt van de route op deze site?( kaartbeeld, schaal, tips vor vlotte start op alle momenten.... Ik hen de 20 tracks geladen maar kom telkens op een te grote kaart uit. Alvast bedankt voor mogelijke info.
 
 
22-2-2008 lucien zeeuwen
Een toevallige, korte ontmoeting

Hallo Henk,
Vanmiddag fietste ons met een harde tegenwind, een man uit Tilburg met een opvallende Gazelle geel-rode racefiets achterop. Na de harde wind net voor Oisterwijk te hebben getrotseerd kwam hij even naast mij fietsen en vertelde trots dat hij aan het trainen was voor Santiago. Nou dat klonk als muziek in mijn oren, ik fietste nl. 3 jaar geleden met een collega ook die richting in. Een geweldige fietstocht, ook wij kennen intussen Vessem en broeder Fons en de anderen!
Je vader vertelde trots dat hij samen met zijn zoon, die daar ging trouwen, met het zgn. GPS-systeem de tocht in Mei gaat doen. Zijn zoon had de route op GPS gezet, hij was daar een kei in en de vele eacties op zijn site spraken boekdelen.

Dus meteen na ons wekelijks trainingsritje op internet gekeken en GPStracks opgezocht, dit moest de bedoelde site zijn. Nou mijn complimenten, ikzelf ben nog niet uitgerust met GPS maar voor de toekomst zeker eens te overwegen.
Ik zie dat jij de boekjes van Clemans Sweerman hebt gebruikt. Inderdaad boekjes met heel veel informatie en ook een hele goede beschrijving van de route.

Misschien nog een TIP:
Wij gebruikten ook boekjes van Sweerman, maar wel een andere route en wel:
De fietsroute genaamd LANGS OUDE WEGEN, deze start in Maastricht en gaat dwars door de Belgische Ardennen, daarna Frankrijk, Chalon, Troyes, Vézelay, Nevers, la Souterraine, Brive la Gaillarde, Rocamadour, Cahors, Oloron Ste. Marie, col de Somport, of St. Jean Pied de Port en col de Roncevalles(Roelandspas) en van hieruit hetzelfde Spaanse heuvelachtige gedeelte Logrono, Burgos, Leon, Cruz de Ferro, Santiago. Totaal 2700 km. Een schitterene, maar pittige route, die voor goed getrainden goed te doen is.
De nr.s van de boekjes LANGS OUDE WEGEN
deel 1 Maastricht – Nevers ISBN-90-6455-438-2
deel 2 Nevers – Oloron Ste. Marie ISBN-906455-439-0
boekje 3 Spaanse Camino als jullie boekje!

Ik wens jullie een hele mooie tocht!
 
 
31-3-2008 marcel mickers
Dag henk, ik wil de route volgend jaar gaan fietsen, m.b.v. de tomtom. Als ik echter jouw gpx gegevens converteer via tyre en itn-converter, dan worden de routes door elkaar en gesplitst weergegeven in tomtom. Weet jij misschien raad op dit probleem, want jou route is de beste die ik kan vinden op het internet.

Alvast bedankt voor de vele moeite van het uberhaubt maken, en misschien het antwoord op mijn vraag.

vr.gr. Marcel
 
 
2-4-2008 hhout
Marcel,

Ik heb even voor je gekeken onder de tab Links en Informatie en daar staat het volgende te lezen:

Het gebruik van de gpsroutes in TomTom.

De meeste Auto en motorroutes op www.gpstracks.nl zijn ook beschikbaar voor gebruik met TomTom. Het betreft dus alleen de Auto en Motorroutes, en niet de fiets en wandelroutes.
Fiets en wandelroutes gaan meestal over fiets en wandelpaden die niet in het kaartmateriaal zijn opgenomen. Het is niet mogelijk dat TomTom een route berekend over paden die niet in het kaartmateriaal staan.

Het probleem ligt hem denk ik in het feit dat TomTom de route opnieuw berekent en daarbij gebruik maakt van zijn eigen kaartmateriaal. Daar staan een heleboel wegen niet op en daar gaat het mis.

Bedenk dat TomTom bedoeld is voor autonavigatie en niet voor de fieten of wandelen. Hij kan niet lang tegen schokken en gaat geheid kapot bij een regenbui, omdat hij niet waterdicht is. Verder gaat de accu maar 2 uur mee.
Ikzelf gebruik mijn TomTom alleen voor de auto en de Garmin GPSMAP60CS voor fietsen en wandelen. Deze apparaten zijn waterdicht, kunnen tegen een stootje en draaien 20 uur op 2 oplaadbare penlite batterijen. De GPSMAP60CS is inmiddels opgevolgd door de GPSMAP60CSx serie

Bedankt overigens voor je leuke reactie en veel succes gewensd met de tocht.

Groeten,

Henk

 
 
21-4-2008 F. de Groot
Hallo Henk,

Ik wil je graag bedanken dat je deze route beschikbaar stelt. Begin mei gaan we de tocht rijden. Mijn vader is de man die Lucien Zeeuwen onderweg is tegengekomen. Natuurlijk nemen we ook de route beschrijvingen van Sweerman mee.

Ik heb op mijn website een link naar deze pagina geplaatst. Er is nl. veel vraag naar. De website is http://www.naarsantiago.nl.

Nogmaals bedankt en ik laat je nog iets weten na de tocht.

Groeten,
F. de Groot
 
 
23-6-2008 Ton van Tongeren
Bste Henk, Ik heb van (21 Mei t/m 15 juni 2008) gebruik gemaakt van je track naar Santiago. Het is een prima hulpmiddel maar ik moet wel waarschuwen dat de route in Spanje nu enigzins is verouderd. Door gebruik van nieuwe hoofdwegen is de route in het laatste boekje afwijkend met de bestaande track waardoor wel eens fout wordt gereden of te men krijgt te maken met afgesloten wegen. Door het boekje bij de hand te hebben is hier goed uit tekomen. Ook krijgt men in Frankrijk al te maken met verandering van rijrichting in diverse steden maar met de GPS kan je zo inschatten welke weg je dan kan nemen. Al met al bedankt voor je opgenomen track. Zeker door de grote steden is het een perfect hulpmiddel.
Vriendelijke groeten, Ton van Tongeren
 
 
25-6-2008 hhout
Ton,

Ik ben blij dat je de route hebt kunnen gebruiken. Ikzelf heb de route 3 jaar geleden gefietst en het kan dus best wel zijn dat er wat veranderd is aan het wegennet. Je moet de GPS route ook zien als een hulpmiddel, samen met de boekjes van Sweerman.
Misschien kun je correcties op de GPS route doorgeven zodat hij weer volgens de laatste stand is.

Groeten,

Henk van Hout
 
 
7-8-2008 Jan E.
Dag Henk,

Op 14 april ben ik vertrokken vanuit Borne op weg naar Santiago de Compostela en daar op 10 mei gearriveerd. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van je GPS route. Natuurlijk is er onderweg het een en ander veranderd (rotondes, éénrichtsverkeer, enz). Verouderd? Ach, even uitzoomen op je GPS en je fietst zo weer naar de juiste route toe. In grote steden is de GPS route een uitkomst, vooral als je van de route af moet wijken voor een camping of een herberg. Bedankt voor het plaatsen van de route!

Groet,

Jan E.
 
 
10-9-2010 rob.marsman
In aansluiting op bovenstaande reacties heb ik toch nog 2 vragen.
Zijn er nog in 2010 door iemand aanvullingen op deze route gemaakt?daarnaast zoek ik nog het juiste navigatiesysteem (met stem) voor deze tocht die ik in mei 2011 ga maken , wie wil ervaring delen.

met vriendelijke groet rob
 
 
12-11-2010 hesta
er is van de fietskaart informatie stichting een volledige gps track die bijgewerkt is.
 
 
6-12-2010 Harry Sondag
Beste Henk of hij/zij die mij verder kan helpen?

Ik wil in april/mei naar Santiago fietsen.
Daarvoor wil ik een Garmin 60csx kopen.
Welke kaart(en) moet ik kopen, zodat ik de gps-tracks van deze site kan gebruiken?
Het kan ook nog zijn dat ik mijn keuze op een Garmin 62st met basiskaart laat vallen. Is de meeverkochte kaart voldoende of moet ik voor meer detaillering nog extra kaarten kopen.
Ik hoop dat u me kunt helpen want ik zie door de bomen het bos niet meer.

met dank

Harry
 
 
16-1-2011 rob.marsman
Hallo Harry,
Ga komend jaar in dezelfde periode en zit ook nog met vragen.Informatie misschien delen?
Groet Rob
r.marsman3@chello.nl
 
 
17-2-2011 rob.marsman
Hallo,
Wie heeft er misschien de alternatieve kustroute van Poitiers naar Biganon op gps staan en wil dit delen.
Groeten Rob
 
 
6-6-2011 Victor
Henk,
Dank u voor deze waypoints. Binnenkort, zal ik het verlaten van Den Haag met de fiets. De gites / auberges / pensioenen beschikbaar zal veel verlichten zorgen. Hebben de Clemens Sweerman 1,2 en 3. Gebruikt u de "City Europa" CD, die is niet meer leverbaar. Ik wil kopen de Garmin 62ST, heb je nog suggesties welke software extra te krijgen?
 
 
30-5-2012 guywuilmus
Henk,
Bedankt voor je prachtig werk voor het maken van de tracks tot Santiago. Ik ben op 28 april in Berendrecht vertrokken en ben zonder problemen in Santiago toegekomen op 19 mei. Heel de route afgelegd met Garmin gps etrex 30. Ik heb zelf twee tracks uitgewerkt: de eerste om Poitiers vanuit Dissay rond te rijden en de tweede om vanuit Erro Pamplona rond te rijden richting Puenta la Reine. Hoe kan ik je die twee tracks bezorgen zodat je die misschien mee in jou tracks kan verwerken.
Met vriendelijke groeten.
Guy Wuilmus Berendrecht
www.guymus.be

 
 
11-10-2012 Frans Kooren
Heeft iemand ervaring met gebruik I-phone i.c.m. de app "MotionX-GPS" voor deze route? Willen volgend jaar september naar Santiago gaan fietsen
 
 
23-6-2013 Ruud van de Ven
Beste Frans, Wij willen over een week dezelfde route doen, ook met een iPhone. Ik worstel nog wel of dit lukt, zowel welke app en hoe ik de route op mijn iPhone krijg of dat ik toch maar een Garmin aanschaf.

Ik hoor graag wat de beste combi is.

Ruud
 
 
26-6-2013 Pardoel Henny
Beste Henk,

afgelopen maandag avond weer thuis gekomen na een prachtige reis per fiets naar Santiago. Ik heb mijn verdriet geplaatst waar het behoord, heb los gelaten wat ik los moest laten, meer heb vooral de innerlijke rust gevonden.
Ik ben gestart in Geldrop en heb tijdens mijn reis gemaakt van een GPS en een download van jouw route. Jouw werkzaamheden mbt de route hebben bij gedragen tot een zeer ontspannen reis, waarvoor ik je mijn oprechte dank wil overbrengen.

met vriendelijke groet Henny Pardoel
 
 
1-12-2013 wobien
Deze track volgt vanaf Viersel (aan het Albertkanaal) in België de Sint Jacobs fietsroute van Clemens Sweerman.
Maar deze track is al 8 jaar oud en de route wordt regelmatig bijgewerkt. Op de site van europafietsers (europafietsers.nl/routes/jacob/route.htm) vind je steeds de laatste bijgewerkte tracks
 
 
21-6-2014 Marloes
Beste Henk, Met een groep van 8 Santiago-fietsers hebben we met bewondering kennis genomen van je gps route. Wij vertrekken voor het eerste deel van de fietstocht op 1 augustus 2014. We worstelen met het downloaden van de route op een device (iPhones en android). Kan en wil je ons daarbij helpen? Met liefdevolle, spirituele groet, namens onze multi-culturele groep, Marloes Vervaet
 
 
Reactie op deze route Toevoegen 

  
Over GPStracks | Adverteren | Overeenkomst | Kontakt

 


Bestellen Onroute Fietskaart

Bestellen Onroute Motorkaart

Bestellen Onroute 1001 Routes

Bestellen Onroute Wandelkaart Bekijk uw eigen track op Google-map

 Montfoort - Lekdijk
 Fiets en wandel route Lu
 Wandeling Needse Berg
 Ten Cate rit 2018
 BdR mtb route
 11 Dorpenroute rond Tilb
 Wandeling Landgoed Overi
 Rondje Twente / Gelderla
 Rondje Utrecht Gouda en
 Rondje Gildehaus Duitsla
 rondje Am Knittenberg in


Overzicht alle GPS routes

Download Google-Earth

www.fietsen.123.nl

www.fietsen.123.nl

fietsroute.org

jooble.co.nl
jooble-be.com