Totaal aantal GPStroutes
GPStracks Motor- Fiets- Mountainbike- Skeeler- Wandel & Kanoroutes
Totaal aantal GPStroutes
6114 GPS routes
   
Waypoint, Navigatie & Communicatie

rss feed

rss feed

Uitleg over Rss

Add to Google

 

:: Lange Afstand Fietsroute ::
 
 
Naam v/d route: Rondje Nederland
Startplaats: Diversen
Afstand: 1085 km
Geplaatst op: 01-01-2003
Start CoŲrdinaat: N 0   -   E 0
Rondje Nederland bestaat uit 10 dagtochten door mijzelf gereden. De routes maken voor 90 % deel uit van de LF routes en met name de LF 1 - LF10 - LF14 - LF3 - LF13. Deze route is ook verkrijgbaar in boekvorm en is getiteld Ronde van Nederland via LF-routes. Omdat ik onderweg weleens een bordje gemist heb en geen zin had om terug te gaan is de route hier en daar wat aangepast, het ene gedeelte wat meer dan de ander . Ik heb erg genoten van deze ronde (mede door het fantastische weer van de afgelopen tijd ) en toch moet ik ook bekennen dat er erg saaie stukken ( voor mij tenminste ) in voor komen kilometers lange dijken met niets dan schapen , dijken met van die kantel hekken waar je met een volbepakte fiets niet doorheen komt. Maar ook over mooie paden langs Hunnebedden, natuur gebieden, kortom de mooie stukken zijn veel talrijker. De routes zijn over het algemeen zeer goed aangegeven en te volgen ,maar een kaart is erg aan te raden. In het boekje zijn ook de campings goed aan gegeven, Je moet wel van de routes af om boodschappen te doen want vaak voor dat je een dorpje inrijdt gaat de route alweer naar een volgend dorpje en zo kan het wel eens lang duren voor dat je weer iets tegen komt. De routes zijn natuurlijk ook afzonderlijk te rijden.

Deze GPSroute is u aangeboden door:     Nico van Vondelen / Jac Jeurissen
 
 
Aantal reacties op Rondje Nederland : [2]  
 
31-5-2008 groot41
Ook ik heb de ronde van Nederland gedaan, van 12 mei tot en met 22 mei, maar dan volgens de bordjes. Ik onderschrijf de ervaringen van de eerdere schrijver, soms erg eenzaam. Echter, van Schoonebeek tot Zevenaar, 2 dagen regen en toevallig erg veel onverhard. Wat een geweldige prut zooi. In mijn beleving is het dan op een fiets met 37-622 banden haast niet te doen. Ik was met een mtb en een bobyak.
 
 
4-5-2009 Arno Bekers
Wij deden een deel van de route: Tilburg - Noord-West Friesland. Eeen prachtige route. Nooit geweten dat er in de Randstad nog zoveel rustig naturschoon te bewonderen is. Voor wat betreft de GPS-route: deze heeft de neiging wat grotere wegen te volgen en mist hierdoor soms bijzondere fraaie stukjes duingebied. In geval van twijfel, zeker bij de LF1: volg de bordjes en negeer je GPS. Het loont zich!
 
 
Reactie op deze route Toevoegen 

  
Over GPStracks | Adverteren | Overeenkomst | Kontakt

 


Bestellen Onroute Fietskaart

Bestellen Onroute Motorkaart

Bestellen Onroute 1001 Routes

Bestellen Onroute Wandelkaart Bekijk uw eigen track op Google-map

 Montfoort - Lekdijk
 Fiets en wandel route Lu
 Wandeling Needse Berg
 Ten Cate rit 2018
 BdR mtb route
 11 Dorpenroute rond Tilb
 Wandeling Landgoed Overi
 Rondje Twente / Gelderla
 Rondje Utrecht Gouda en
 Rondje Gildehaus Duitsla
 rondje Am Knittenberg in


Overzicht alle GPS routes

Download Google-Earth

www.fietsen.123.nl

www.fietsen.123.nl

fietsroute.org

jooble.co.nl
jooble-be.com