Totaal aantal GPStroutes
GPStracks Motor- Fiets- Mountainbike- Skeeler- Wandel & Kanoroutes
Totaal aantal GPStroutes
6069 GPS routes
   
Waypoint, Navigatie & Communicatie

rss feed

rss feed

Uitleg over Rss

Add to Google

 

:: Auto / Motorroute in BelgiŽ ::
 
 
Naam v/d route: Ritje Nicole
Startplaats: Lille
Afstand: 227 km
Geplaatst op: 30-04-2008
Start CoŲrdinaat: N 51.240490   -   E 4.823340
Geschikt voor: Garmin
Dit is een ritje van rond de 230 km over mooie kleine baantjes, met de bedoeling rustig te toeren.

De rit vertrekt in Lille om naast de E34 over Halle, Oelegem, Ranst en acher Wommelgem waar je zal versteld staat hoeveel mooie baantjes hier wel, rond het fort van Wommelgem zijn. en zo in borsbeek de baan naar het vliegveld te nemen richting boomsesteenweg om van daar naar Hemiksem te gaan waar we de overzet boot nemen ( gratis en toegankelijk voor motoren ) deel twee begind aan de over zijde anders brengt de gps ons te veel rond.
daar is gelegenheid om iets te eten of te drinken met zicht op de schelde !! in de zomer zijn er wel veel fietsen maar daar hebben wij niet lang last van want na 100 m rijden zij rechtdoor en wij maken rechts af op een klein baantje met kinderkopjes waar tevens heel veel moois te zien is zoals vijzers en weilanden met plaats om te piknikken.
in Bazel gaan we recht af weer met veel landwegen en enige bochten tot in Haasdonk. van daar via Bazel naar Rupelmonde,Temse met mooi zicht op de Schelde richting Waasmunster, Lokeren, Lochristi, Zafelare en Wachtebeke naar klein sinaai te gaan.
na nog enkele kleine gemeentes zoals Daknam komen we in St niklaas op de ring uit en daar gaan we weer de veldwegen op met één heel slecht stuk maar wel en heel mooi stuk.
na even naast de E17 te rijden komen we uiteindelijk in Burcht om van daar naast de Schelde en aan de overkant de stad Antwerpen te mogen bewonderen met de kathedraal goed in zicht !
na de bekende konijnenpijp ( tunnel )even stukje van de rand van Antwerpen komen we zo terug aan de ring van Antwerpen om daar terug de E34 op te gaan richting Lille en te bekomen van een mooie dag met veeeeeeel klein baantjes en mooie zichten. Alvast veel plezier met deze rit !
( echte aanrader voor rustig te toeren )

Deze GPSroute is u aangeboden door:     Michel Waterman
 
 
Aantal reacties op Ritje Nicole : [2]  
 
8-2-2009 Vanlandschoot Yvo
Geachte,

De veerdienst Hemiksem - Bazel is normaal enkel een fiets en voetveer. Motoren worden soms wel toegelaten, maar ze hebben een nieuwe boot, en deze is niet toegankelijk voor motoren.
De keren dat het oude pont dienst heeft geen probleem, maar telkens deze nieuwe van dienst is kan je daar niet per motor overvaren. Groetjes
 
 
19-12-2012 michel6583
zoals hier boven al vermeld wordt is de overzet boot in Hemiksem inderdaad te smal aan de ramp aan de overkant ( speciaal voor fietsen ) ! plus ook de mooie baantjes zijn verdwenen omdat ze daar met een potpolder bezig zijn ! zonde ! toch veel veilige kilometers verder gewenst door de maker van deze rit ( michel en Nicole )
 
 
Reactie op deze route Toevoegen 

  
Over GPStracks | Adverteren | Overeenkomst | Kontakt

 


Bestellen Onroute Fietskaart

Bestellen Onroute Motorkaart

Bestellen Onroute 1001 Routes

Bestellen Onroute Wandelkaart Bekijk uw eigen track op Google-map

 Rondje Scouwen-Duiveland
 rondje Hondsrug
 MTB route Epe
 langs de molens in Aa en
 Boxtel - Malberg
 Giethoorn-Kalenberg
 Rondje Heerde-Hattem
 Boxtel - Dottesfeld
 Over de grens Bad Benthe
 Aderoute Roelofarendsvee
 Boxtel - Bollendorf


Overzicht alle GPS routes

Download Google-Earth

www.fietsen.123.nl

www.fietsen.123.nl

fietsroute.org

jooble.co.nl
jooble-be.com