Totaal aantal GPStroutes
GPStracks Motor- Fiets- Mountainbike- Skeeler- Wandel & Kanoroutes
Totaal aantal GPStroutes
6114 GPS routes
   
Waypoint, Navigatie & Communicatie

rss feed

rss feed

Uitleg over Rss

Add to Google

 

:: Auto / Motorroute in Duitsland ::
 
 
Naam v/d route: 2 Dagen Eifel-Moezel
Startplaats: Aachen
Afstand: 554 km
Geplaatst op: 30-05-2014
Start CoŲrdinaat: N 50.753420   -   E 6.155500
Geschikt voor: Route is geschikt voor GarminRoute is geschikt voor TomTom
2 Dagen Eifel-MoezelHet is een route voor twee dagen. De route is samengesteld uit diverse populaire motor routes.

2 Dagen Eifel-Moezel

De route start net ten zuiden van Aken. Via veel kronkel wegen door de Eifel richting het Moezel dal. Onderweg komt men langs de bocht Brunchen van de Nurburgring. Een leuke plek om even te pauzeren en de toeristen fart te bekijken.

2 Dagen Eifel-Moezel
Vandaar uit richting het Moezeldal. De route eindig bij Motor Herberg 'von Delft' in Reil. (er zijn meerdere overnachtingsplekken in de buurt) De tweede dag start in het Moezeldag en loopt via veel kronkel wegen richting Monschau. Dan weer richting Aken. Van hieruit kan er makkelijk via de snelweg weer richting Nederland afgereisd worden. Beide dagen zijn echte stuurdagen op de veelal erg rustige wegen.Deze GPSroute is u aangeboden door:     Roel
 
 
Aantal reacties op 2 Dagen Eifel-Moezel : [5]  
 
28-8-2015 Ron V
Samen met mijn vrouw deze route gereden, inclusief een overnachting in Reil. Mooie route, fantastische omgeving en bochtenwerk is 'leuk'.
We hebben gekozen voor een ander hotel in Reil, maar verder hebben we de route volledig gevolgd. Vertrekpunt was voor ons perfect, we wonen in Zuid-Limburg en Aachen is op steenworp afstand. Voor een ontspannen of sportieve rit, is deze route zeer de moeite waard!
 
 
13-12-2015 Frenz
Met mijn zoon en de cabrio deze route in het laatste weekend van Oktober gereden. We reden door een zee van de meest schitterende herfstkleuren, wat deze route mede tot een prachtige herinnering maakten. Een aanrader.
 
 
10-5-2016 YogiLee
Deze route op 5 mei en 6 mei 2016 gereden. Leuke route veelal binnendoor met veel haarspeldbochten aanrader om zeker te gaan rijden. compliment voor de maker ervan.
 
 
15-8-2016 Ed Wintjens
Gister en vandaag 14 en 15-08-2016 deze route gereden. Echt een aanrader!! Super veel bochten en serpentine (zoals de duitsers zeggen).Heb een ander hotel genomen. Om stress en Paniek te verkomen Tip: Tank al bij een halve tank echt hele lange stukken zonder benzinepomp)
 
 
16-10-2017 Rob van Hofwegen
14-10-2017. Hele mooie 2 daagse tour die ook vanuit de Randstad goed te doen is. We hebben het geluk gehad dat het schitterend weer was. Wegens herfstvakantie en drukte in en rond Koblenz de tour wat ingekort en een hotel in de buurt van Cochem uitgekozen (trouwens prima hotel http://www.hotel-weissmuehle.de/kontakt-anfahrt) is wel midden in de bossen gelegen, dus ben je op zoek naar vertier hier niet boeken). Waarschuwing voor de politie. Direct na Heimbach gaat de weg L249 omhoog. Daar controleert de politie in het weekend streng op inhalen en snelheid, ze doen dat in burger op 'normale' motoren. Je trapt er zo in want er is een onderbroken streep op de weg, maar er staan 'verboden in te halen borden' en die tellen (weten we nu tot onze spijt). Overigens geen spijt van deze 2 daagse hahaha.
 
 
Reactie op deze route Toevoegen 

  
Over GPStracks | Adverteren | Overeenkomst | Kontakt

 


Bestellen Onroute Fietskaart

Bestellen Onroute Motorkaart

Bestellen Onroute 1001 Routes

Bestellen Onroute Wandelkaart Bekijk uw eigen track op Google-map

 Montfoort - Lekdijk
 Fiets en wandel route Lu
 Wandeling Needse Berg
 Ten Cate rit 2018
 BdR mtb route
 11 Dorpenroute rond Tilb
 Wandeling Landgoed Overi
 Rondje Twente / Gelderla
 Rondje Utrecht Gouda en
 Rondje Gildehaus Duitsla
 rondje Am Knittenberg in


Overzicht alle GPS routes

Download Google-Earth

www.fietsen.123.nl

www.fietsen.123.nl

fietsroute.org

jooble.co.nl
jooble-be.com