Totaal aantal GPStroutes
GPStracks Motor- Fiets- Mountainbike- Skeeler- Wandel & Kanoroutes
Totaal aantal GPStroutes
6114 GPS routes
   
Waypoint, Navigatie & Communicatie

rss feed

rss feed

Uitleg over Rss

Add to Google

 

:: Auto - Motorroute in Nederland ::
 
 
Naam v/d route: Carusoroute
Startplaats: Gemert
Afstand: 92 km
Geplaatst op: 21-09-2005
Start CoŲrdinaat: N 51.553096   -   E 5.672652
Geschikt voor: Route is geschikt voor GarminRoute is geschikt voor TomTom
Deze route gaat voornamelijk via landelijke weggetjes door een bosrijke omgeving in zuid oost Brabant.
Een mooie korte avondroute van ongeveer 92 km.

Deze GPSroute is u aangeboden door:     Jan Bekkers
 
 
Aantal reacties op Carusoroute : [10]  
 
7-5-2006 sjef garenfeld
Een erg mooie vooral landelijke route,met alleen maar kleine weggetjes.Ik woon in de regio maar kwam toch nog op vreemde wegjes terecht.Wat is brabant toch verrassend mooi. Een aanrader die vooral niet te lang is.Mijn compliment!
 
 
15-7-2006 mari99
Leuke route waar je echt het Brabantse land leert kennen. Rustige wegen met onderweg gezellige terrasjes om iets te nuttigen. Een aanrader.
 
 
13-8-2006 pluisje
Hele mooie route! Dit was de eerste keer dat ik een gps-route reed en het was hťťl leuk. Ik kom uit Brabant maar op deze mooie wegen was ik nog niet geweest. Complimenten en dank voor de maker.
 
 
2-11-2006 wdenbrok
vandaag 2-11-2006 deze route gereden. Was voor het eerst dat we een route van GPStracks via TomTom-navigatie gevolgd hebben. Op twee kleine foutjes na klopte de route perfect. Foutje 1 voor zover je hiervan kunt spreken is dat je een onverharde weg opgestuurd wordt, geprobeerd om anders te rijden maar alle wegen zijn verder onverhard dus gewoon inrijden. Foutje 2 is dat je een bospad ingestuurd wordt die door een slagboom is afgesloten, gewoon rechtdoor rijden de route wordt automatisch weer opepikt. Deze route liet ons een stukje van brabant zien die wij na jarenlange toertochten nog niet ontdekt hadden. Hulde aan de makers.
 
 
19-4-2009 Arno Claassen
Vandaag 19-04-09 deze route gereden. Een bijzonder mooie plattelandsroute door het Brabantse land. Daar waar alle rust en ruimte is en waar de wegen klein zijn. Geen onverhard tegengekomen met de Zumo 550. Hoewel wij uit de regio komen, waren we toch verrast door de knappe keuzes in de route. Overal mooi!! Op sommige plattelandswegen moet je uiteraard even bedacht zijn op wat grind hier en daar, of wat zand op de weg. Als je geniet en rustig tourt heb je daar geen last van. Groot kompliment aan de maker!!
 
 
4-6-2010 PvDeursen
Deze route gereden en ervaren zoals de heer boven mijn reactie, heel erg mooi. Het is geen route om snel doorheen te jagen maar rustig genieten van het prachtige brabantse landschap. En... ben bedacht op grind en zand op de weg!!!!!
 
 
18-8-2011 cees van der poel
deze route vanmidag 10-08-2011 gereden zeer mooie korte route om in de namidag nog even te rijden je gaat grotendeels over mooie smalle wegen tussen bebossing en landerijen en mooie kleine plaatsen. ik kom zelf uit deze omgeving maar had er geen erg in dat het hier in de omgeving nog zo mooi is ik,dit is een echte aanrader als je nog even een korte rit wilt rijdenveel loff voor de gene die hem heeft uitgezet.vr gr.
Cees van der Poel. Boekel.
 
 
4-10-2014 G.broeksteeg
Vandaag (4 oktober 2014) deze route gereden. Fantastisch.
Heb al heel veel routes gereden in Brabant maar dit was wel de mooiste. Heel landelijk, veel afwisseling, buiten de dorpskernen om. Ga ik zeker nog vaker rijden.
 
 
15-8-2016 wim van Schaik
De route op 14-8-2016 gereden. Heel mooie route via leuke kleine binnen weggetjes. Alleen van MAANDAG t/m VRIJDAG mag je bij Maaskant - Den Dungen bij herberg de Poelie niet rechtsaf de Poeldonksedijk op.. Deze weg is middels een verkeersbord dan afgesloten voor auto's en motoren vermoedelijk om sluipverkeer te voorkomen. Je zal dan een volgend waypont moeten pakken.
 
 
29-3-2017 leon van der burgt
Zondag 26/03/2017 Deze route gereden
aanrader om even een lekker kort rondje te rijden.
bij Maaskantje even een frietje gegeten bij de inmiddels wereldberoemde snackbar het pleinteje
uit de film nieuwkidss ..jammer dat de route daar niet langs komt ...het is een mooie route die ik zeker nog eens vaker ga rijden ..
 
 
Reactie op deze route Toevoegen 

  
Over GPStracks | Adverteren | Overeenkomst | Kontakt

 


Bestellen Onroute Fietskaart

Bestellen Onroute Motorkaart

Bestellen Onroute 1001 Routes

Bestellen Onroute Wandelkaart Bekijk uw eigen track op Google-map

 Montfoort - Lekdijk
 Fiets en wandel route Lu
 Wandeling Needse Berg
 Ten Cate rit 2018
 BdR mtb route
 11 Dorpenroute rond Tilb
 Wandeling Landgoed Overi
 Rondje Twente / Gelderla
 Rondje Utrecht Gouda en
 Rondje Gildehaus Duitsla
 rondje Am Knittenberg in


Overzicht alle GPS routes

Download Google-Earth

www.fietsen.123.nl

www.fietsen.123.nl

fietsroute.org

jooble.co.nl
jooble-be.com