Totaal aantal GPStroutes
GPStracks Motor- Fiets- Mountainbike- Skeeler- Wandel & Kanoroutes
Totaal aantal GPStroutes
6114 GPS routes
   
Waypoint, Navigatie & Communicatie

rss feed

rss feed

Uitleg over Rss

Add to Google

 

:: Auto - Motorroute in Nederland ::
 
 
Naam v/d route: Gelderland Noord
Startplaats: Heerde
Afstand: 207 km
Geplaatst op: 09-05-2007
Start CoŲrdinaat: N 52.390390   -   E 6.038240
Geschikt voor: Route is geschikt voor GarminRoute is geschikt voor OnrouteRoute is geschikt voor TomTom
IJsseldijk
Motorroute door het mooie noord gelderland, waarbij je alle variaties in landschappen krijgt te zien, oa de uiterwaarden/dijken van de IJssel en veluwemeer en uiteraard de bossen en heidevelden van de veluwe. Verwacht geen zo kort mogelijk rondje om de noord veluwe, want een omweg voor dat mooie motorweggetje wordt niet gemeden ;).

Deze route is het best geschikt voor de (sportief ingestelde) tourrijder vanwege het zoveel mogelijk bochtig karakter van de weggetjes in een mooie omgeving, wees er echter op bedacht dat juist ook hier het wegdek niet in optimale staat kan zijn vanwege vuil op de weg door agrarisch gebruik etc.
Daarnaast is vooral de IJsseldijk vanaf Wapenveld tot aan Terwolde veelal een 60 km-zone waar regelmatig gelaserd wordt.

Deze GPSroute is u aangeboden door:     Ted Röben
 
 
Aantal reacties op Gelderland Noord : [3]  
 
29-5-2008 rainman
Hoi ik heb deze route 22 mei 2008 gereden en ik denk dat de route niet meer up to date is.
In het begin bij de Bosweg en Prins Bernhardlaan is het onverhard,met de motor gereden en is nog te doen.maar voordat je de dijk opgaat stuurt de route je tuussen twee paaltjes en een stukje fietspad,is vreemd maar nog te overkomen.
daarna een stukje dijk waarna je weer dezelfde route terug kan over de dijk om daarna nog een uur over de dijk te tuffen.Maar het mooiste is nog wel dat ze bezig zijn met de Hanze spoorlijn en jawel dwars door de route veel omrijden dus.
daarna nog wegwerkzaamheden(kan de maker ook niets aan doen)maar toen was mijn tijd wel op.
 
 
22-3-2009 Ted
Als reactie op Rainman : Waarschijnlijk heb je niet met een GPX of GDB route gereden. Deze site zet routes om in andere formaten voor o.a. tomtom met een beperking naar aantal routepunten, dat deze site hierbij niet alle routepunten van de ingestuurde GDB route gebruiken is mij niet aan te rekenen, kan het ook niet controleren.

En specifiek op de genoemde punten :
- de ingestuurde GDB route (en de downloadbare gpx/GDB routes) bevat overduidelijk extra routepunten om de bosweg/prins bernardlaan (hattem zuid) heen. Iedereen met mapsource kan zien dat bij de gdb- en gpx routes er routepunten staan om je over de hoofdweg te leiden ipv de shortcut binnendoor.
- Routepaaltjes en fietspad ? ik gok dat de kruising "konijnenbergerweg/Kanaaldijk(hattem)" bedoeld wordt: in dat geval is dat een fout van uw eigen gps of zit in een niet-garmin route, wederom stuurt mapsource/zumo je met de GDB- en GPX-routes je hier gewoon over de doorgaande weg (zoals het hoort), die er vlak langs loopt.
- weet niet exact of het een compliment of klacht was, maar over de ijsseldijk zitten geen dubbelingen in de route, ik vermoed wederom een vertaalslagfout naar niet-garmin formaten.
-Wat betreft hanzelijn werkzaamheden : deze route is gemaakt in 2007, maar bij mijn weten worden er geen wegen permanent afgesloten (wellicht wel paar meter verlegd), wel kan inderdaad even een weg dicht zijn ofzo, maar tijdens mijn recente motor- en fietstochten in die omgeving heb ik dit nog niet meegemaakt ....
 
 
14-3-2014 pvdz
genoten van deze route!
alleen onder Hattem bij rest. mollecat oisd zit een voutje: verboden voor.....
 
 
Reactie op deze route Toevoegen 

  
Over GPStracks | Adverteren | Overeenkomst | Kontakt

 


Bestellen Onroute Fietskaart

Bestellen Onroute Motorkaart

Bestellen Onroute 1001 Routes

Bestellen Onroute Wandelkaart Bekijk uw eigen track op Google-map

 Montfoort - Lekdijk
 Fiets en wandel route Lu
 Wandeling Needse Berg
 Ten Cate rit 2018
 BdR mtb route
 11 Dorpenroute rond Tilb
 Wandeling Landgoed Overi
 Rondje Twente / Gelderla
 Rondje Utrecht Gouda en
 Rondje Gildehaus Duitsla
 rondje Am Knittenberg in


Overzicht alle GPS routes

Download Google-Earth

www.fietsen.123.nl

www.fietsen.123.nl

fietsroute.org

jooble.co.nl
jooble-be.com